Jag blickar framåt #blogg100

Man är inte alltid så kreativ som man önskade. Ber om ursäkt för det.

Fredagkväll och jag sitter i sängen medan sambon sitter i soffan och tittar på Jack Black och Year One eller nåt sånt. Lillstrumpa blev hömtad av Mommo & moffa wfter skolan och skall vara där till på söndag. Jag vill mest bara gå och sova men lär få vänta in hundskrället som måte kvällpinka och det är min vända skulle jag gissa…

Imorgon är det bygdegårdsfest och vi får ännu se om jag åker själv med det övriga sällskapet eller om sambon hänger på. Han gick hem från jobbet imorse med magont. Befarade maginfluensa men det verkar det inte vara. Men bättre har han mått. Känner han sig inte kry så går jag själv. Resten av sällskapet består av min syster & hennes man samt min bror med fru. Dessutom skall en morbror och hans sambo gå så det blir nog en kul fest vilket som! Vi får se hur det går!

De här 2 månaderna har varit slitsamma. Nu hoppas vi det snart vänder och att man känner att man VILL leva och inte bara ramla ihop i en blöt fläck som det känts ett tag nu. Så här års så längtar jag enormt till sol och värme och hade jag haft pengarna så hade det blivit en sistaminuten. Hörde idag att en av killarna på jobbet skall til Mexico om en vecka. Han ligger inte högt på min Gilla-lista för närvarande. Undrar om jag skall ”glömma” att betala ut hans lön….? 🙂

Igår på Alla Hjärtans Dag fick jag rosor av min älskling! Fina, mörkröda, långskaftade. Sambon överraskades med att jag bokat biljetter till På Bettet som går på Wisby Strand den 9 mars. Kände att vi behövde skratta lite och att man allt för sällan gör nåt sånt, så nu håller vi tummarna för att det blir skoj!

Gällande Bovidhavet så behöver jag göra följande:
Imorgon – sista touchen på Nyhetsbrev och skicka det

Ordna en båttre sida på tyska och engelska på bovidhavet.se. Behöver lägga upp en underdomän och måste in i FTP och lägga till en mapp i roten på den befintliga. Jag är lite ofokuserad och stirrig för att jag skall fixa det utan risk för totalt fiasko!

Hitta nåt bra söksystem som tar reda på en massa bra saker som jag kan lägga upp på hemsida, FB och Twitter. Det blir för sporadiskt nu.

Måste även lägga upp en Google plan. När skall vi annonsera och med vilken dagsbudget. Det drar iväg i pengar och jag måste rikta in mig på vissa tider på dygnet och kanske inte ens alla dagar i veckan.

Lite längre fram behöver jag få koll på alla events och evenemang så jag kan påa dem, men jag får hejda mig lite. It´s to much, en sak i taget!

I övrigt kanske jag skall vara med och arrangera en kurs på Gotland i vår om synlighet på nätet.
Det 14 mars så kommer Nikke Lindqvist hålla en kurs – SEO för kommunikatörer  i Srhlm- och jag skulle såå gärna vilja gå.
Men se det funkar inte. Jag skulle gärna vilja att det gick en sån kurs på Gotland för att det är fler än jag som behöver bli upplysta om hur viktigt det är och framför allt entreprenörer i den branch jag kommer från -besöksnäringen. På Gotland finns det ju ett antal aktörer och konkurrensen är stor.  Jag följer Nikke på Twitter och efter mitt intresse för kursen skrev han att han har funderat att hålla en kurs på Gotland!! Det låter ju kanon eller hur! Det återstår och ser vad som händer!

Nu skall jag sluta skriva, rasta hunden och sen sova!

Ps en mysig bild på 2 av mina älsklingar!  Ser ni båda? 🙂 ds

Wåge äslkar Husse
Wåge äslkar Husse
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s